МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

Листівки й постери з ілюстраціями Андрія Єрмоленка допомагають війську

Набори патріотичних листівок Fortress cities та Ukrainian resistance українського художника вийшли у видавництві ArtHuss

У кожному з наборів по 8 поштівок, які чудово ілюструють незламний дух українців та їхнє ставлення до кожного, хто зазіхає на їхню свободу.

«Автор листівок Андрій Єрмоленко зобразив добро, яке інколи має бути з кулаками. Кожен набір містить по 8 унікальних зображень із містами, що відчайдушно чинять опір або ж патріотичними надихаючими закликами», — розповідають у видавництві.

 

Мужність, рішучість та незламність у боротьбі за свободу — саме таким бачить український спротив художник Андрій Єрмоленко. Він зображує міста, яким найбільше дісталося від окупантів: Маріуполь, Київ, Харків, Херсон, Миколаїв, Гостомель, Ірпінь та легендарне село Чорнобаївка. Міста, які чинять опір, які повернуться у славі, міста-герої, які тримають удар та пишуть новітню історію України.

Листівки Fortress cities та Ukrainian resistance не тільки піднімають бойовий дух українців, а й можуть стати сувеніром для друзів з-за кордону. Особливо пасуватимуть до нових марок «Укрпошти».

Усі кошти з продажу листівок видавництво ArtHuss скеровує на потреби ЗСУ. Так, директор видавництва Костянтин Кожемяка ArtHuss нещодавно повідомив у дописі на фейсбуці, що за п’ять діб вдалося зібрати 31 000 гривень, завдяки яким військових забезпечать необхідним.

Також ілюстрації можна придбати на сайті видавництва у форматі постерів (А3) у міксованому комплекті з восьми зображень по чотири з наборів Fortress cities та Ukrainian resistance.

Про автора: Андрій Єрмоленко — художник, ілюстратор і дизайнер, артдиректор «Українського тижня», добре відомий за серією влучних логотипів українських міст United Colours of Ukraine.

Також шукайте на нашій книжковій онлайн-полиці низку бестселерів ArtHuss, серед них: «Всередині Vogue. Мій щоденник сотого року» Александри Шульман, «33 митці у трьох актах» Сари Торнтон, «Пройти крізь стіни» Марини Абрамович та «365. Книжка на кожен день, щоб справляти враження культурної людини» Ганни Улюри. І читайте фрагмент із новинки «Як дизайн спонукає нас думати» Шона Адамса, яка готується до друку.

 

Читайте також: Географія війни в Україні: очима митців
Маріуполь у вогні: очима художників і поетів
«А для цього болю в мене для вас нема назв»: вірші та ілюстрації


Усі зображення: ArtHuss

Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter