МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

Блогери читатимуть книжки у межах проєкту «Читаємо разом»

Лінія магазинів EVA спільно з компанією MO3GI GROUP та «Видавництвом Старого Лева» запускають соціальний освітній проєкт для дітей і батьків «Читаємо разом»

Проєкт «Читаємо разом» покликаний заохотити дітей та їхніх батьків до спільного читання та корисного дозвілля. Також метою організаторів є популяризація української книги та ідеї гармонійного інтелектуального розвитку малечі.

З 7 травня до 1 червня українські селебріті та блогери що три дні о 20:00 проводитимуть прямі ефіри на офіційній сторінці лінії магазинів EVA в інстаграмі. Під час ефіру вони читатимуть уривки з дитячих книжок «Видавництва Старого Лева» та відповідатимуть на запитання підписників.

Дати проведення ефірів та імена блогерів можна буде дізнаватись з анонсів на інстаграм-сторінках лінії магазинів EVA, «Клубу Щаслива Мама» та «Видавництва Старого Лева».

 

Читайте також: Мала академія наук України запустила власне видавництво

«Наш Формат» надає безплатно електронні книжки до придбаних раніше паперових

 

Під анонсами на сторінці «Клубу Щаслива Мама» також можна залишати запитання для блогерів. Наприкінці кожного ефіру будуть оголошені три переможці розіграшу книжок від «Видавництва Старого Лева», яких рандомно виберуть серед усіх, хто залишав запитання.

 

«Спільне дозвілля з батьками дуже важливе для дітей. Ми часто чуємо, що малечу важко заохотити до читання. Але ж і батьки не завжди показують в цьому гарний приклад. Тому ми вирішили запустити проєкт, який об’єднає дорослих і дітей.

«Клуб Щаслива Мама» — це спільнота, спрямована на допомогу матусям і татусям у вихованні малечі. Сьогодні ми особливо зосереджені саме на проєктах з корисного дозвілля», — прокоментувала керівниця напряму комунікаційних клубів EVA Марія Гончаренко.

 

До проєкту «Читаємо разом» долучились продюсерка Ірина Горова, акторки Наталка Денисенко та Анна Саліванчук, акторка та ведуча Ірина Хоменко, тренерка Катя Жесть та іміджмейкерка Марія Піон.

 

Гортайте також нашу книжкову онлайн-поличку з безкоштовними книжками і сервісами для дітей і підлітків
та онлайн-полицю з електронними книжками для дорослих

 

«Видавництва Старого Лева» також надсилає книжки за кордон. Щоб відправити їх у будь-яку країну, потрібно оформити замовлення на сайті видавництва та обрати спосіб доставки «за кордон».

Окрім того, книжки видавництва є у продажу за кордоном у таких місцях:

 

Читайте також: Фрагмент із книжки «Лінія термінатора» Тетяни Стрижевської

 

Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter