МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

«Наш Формат» надає безплатно електронні книжки до придбаних раніше паперових

Пропозиція дійсна лише для одного видання для клієнтів із регіонів, де велися чи ведуться бойові дії

Видавництво «Наш Формат» вирішило підтримати клієнтів, які змушені були покинути свої домівки. Якщо ви залишили вдома нещодавно придбану книжку «Нашого Формату» і ще не встигли її прочитати, видавництво знайшло спосіб, як це виправити. Щоб підтримати читачів, видавництво дарує електронний аналог книжки.

 

Долучитися до акції «Наш Формат підтримки» можуть користувачі, які:

  • купували паперову книжку «Нашого Формату» з 1 грудня 2021 року до 24 лютого 2022 року;
  • вказали в адресі доставки той регіон, де велися чи ведуться бойові дії.

Можна отримати електронний аналог лише однієї книжки. Акція поширюється на дорослі й дитячі книжки видавництва, якщо їхня електронна версія є в наявності на сайті nashformat.ua.

 

Що для цього потрібно зробити?

  • Обов’язково авторизуйтеся на сайті nashformat.ua, в особистому кабінеті оберіть розділ «Особисті дані» та підключіть Telegram 
  • Зазирніть до телеграм-асистента видавництва.
  • Натисніть «старт» та активуйте в боті кнопку «Я учасник(-ця) акції Наш Формат підтримки».
  • Уважно прочитайте та виконайте всі умови, які зазначено в акції.

Щоб вам було зручно відшукати потрібну книжку, «Наш Формат» створив спеціальну добірку з електронними аналогами. За цим посиланням ви також знайдете телеграм-асистента видавництва. 

Акція діятиме до 30 травня 2022 року.

 

Читайте також: Що подивитись для пошуку ідентичності: радить Ярослава Кравченко

 

Як підключити Telegram до вашого особистого кабінету на сайті видавництва?

Крок 1: Авторизуйтеся на сайті nashformat.ua.

Крок 2: В особистому кабінеті оберіть розділ «Особисті дані».

Крок 3: Підключіть Telegram до профілю (як на скріні).

 

 

Читайте також: Megogo створив безплатну аудіоантологію короткої прози

 

Раніше «Наш Формат» також надав безплатний доступ до електронного посібника «Невідкладна військова хірургія». Його та інші електронні видання беріть із нашої книжкової онлайн-полиці, яка до того ж постійно оновлюється. Крім того, паперовий примірник посібника видавництво безплатно надає представникам Збройних Сил України, Територіальної оборони ЗС України, Національної гвардії України та медикам.

 

Щоб забезпечити книжками сім’ї, які виїхали з України через війну, видавці та інституції дбають про те, щоб книжки українською мовою з’являлися у книгарнях за кордоном.

Десятки дитячих книжок українських видавництв уже доступні в німецьких книгарнях. Їх можна замовити в онлайн-системах Libri за допомогою ключової фрази «Nash Format», а також знайти у локальних книгарнях у Німеччині. Серед них — видання Дитячої редакції видавництва «Наш формат», «А-ба-ба-га-ла-ма-ги», Книголава, Вівату, Видавництва Старого Лева та Artbooks.

У краківській книгарні NIĆ. Kawiarnio-księgarnia у Польщі представлені видання для дітей і дорослих від українських видавництв. Адреса: Sławkowska 28/2, Kraków 31–014

У варшавській книгарні «ЧитайСвоє» у Польщі також є широкий вибір книжок українською мовою для дорослих і дітей. Також «ЧитайСвоє» відправляють книжки по всій Польщі. Адреса книгарні: Aleja Solidarnosci 117, Офіс 610, шостий поверх

 

Гортайте також добірку безплатних електронних видань на книжковій онлайн-поличці для дітей і підлітків

 

Зображення на головній: «Наш Формат»

Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter