МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

Художник Сашко Даниленко створює портрети за донати для зоопарку

Кошти спрямують на допомогу Миколаївському звіринцю

Освітньо-культурний простір Чернівецький Гончаренко центр спільно із художником Сашком Даниленком проводить акцію «Портрет за донат для зоопарку». У такий спосіб мають на меті допомогти Миколаївському звіринцю. Зараз заклад працює лише на вихідних. Кошти необхідні, щоб годувати тисячі тварин.

Умови участі:

  1. Охочі повинні здійснити благодійний внесок. Мінімальна сума – 500 грн
    Банка
    PayPal: ova.kravts@gmail.com
  1. Зробити скрін платежу, надіслати його на пошту центру goncharenkocentre.chernivtsi@gmail.com
  2. Додати до листа посилання на свій інстаграм-профіль; прикріпити фотографію – власну, свого улюбленця чи спільну.
  3. За донат отримують портрет.

Можна робити й менші внески, але за них малюнки не передбачено. Акцію буде завершено, коли зображення отримають 100 учасників.

Сашко Даниленко – український фільммейкер і художник. Він є творцем анімаційних музичних відео для багатьох українських гуртів і сольних виконавців, зокрема для ДахиБрахи, ТНМК, Калуша, Альони Альони та ін. У своїх роботах Сашко поєднує елементи українського фольклору із цифровим втіленням і сучасними технологіями. 

У США працює над проєктами у стилі animadoc для TED, The School of Life, TOPIC, Ukrainian Institute of America тощо. Багато його фільмів були представлені на міжнародних кінофестивалях, стали вірусними в соціальних мережах. Із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року Сашко працює над ілюстраційними та медіапроєктами для популяризації української культури та поширення історій про хоробрість і людяність українського народу. Його роботи репрезентовані на міжнародних виставках і заходах і допомагають збирати кошти на гуманітарну допомогу Україні.

Увесь вміст банки буде перераховано на рахунок зоопарку в Миколаєві. Звіт про результати ініціативи + скрін квитанції організатори розмістять у соцмережах центру.

Деталі за номером: 095 249 57 03 (адміністрація Гончаренко центру Чернівці)

 

Читайте також: Запустили NFT-колекцію SPADOK, натхненну українськими етнічними образами
Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter