МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

Тиктор медіа стало партнером відеопроєкту «Антитеза» від Souspilnist Foundation

«Антитеза» — це розмови з провідними українськими інтелектуалами

Другий сезон «Антитези» відеопроєкту «Антитеза» від Souspilnist Foundation стартував 20 жовтня і відбувається у Львові. Через рефлексію та аналітику організатори разом з українськими інтелектуалами, прагнуть протидіяти російській дезінформації та говорять про українські перемоги.

Серед запрошених гостей проєкту — Ростислав Чопик, Ярослав Грицак, Мар’яна Савка, Маркіян Прохасько, Галина Крук та інші. Зустрічі відбуваються онлайн щопонеділка та щочетверга о 19.00 і транслюються онлайн на фейсбук-сторінках Тиктор медіа і Souspilnist Foundation.

Другий сезон «Антитези» розпочався із зустрічі з Віталієм Портниковим, українським журналістом, політичним аналітиком і публіцистом. Спілкувався із ним Іван Циперпюк, журналіст, письменник і представник Станіславівського феномену. Тиктор медіа законспектувало цю розмову.

Перший сезон «Антитези» відбувався в Івано-Франківську. Гостями проєкту стали зокрема Ростислав Держипільський, Євген Глібовицький, Таня Стус, Тарас Прохасько. Всі записи доступні за посиланням.

Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter