МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

Фільм «Ти — космос» Павла Острікова презентуватимуть на кінофестивалі у Карлових Варах

Український sci-fi Павла Острікова «Ти — космос» презентуватимуть 5 липня в межах Work in Progress Одеського міжнародного кінофестивалю. Цьогоріч професійна секція ОМКФ Film Industry Office проходить на Міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах через повномасштабну війну росії проти України

«Ти — космос» — повнометражний дебют режисера і сценариста Павла Острікова, відомого за короткометражними стрічками «Одкровення» «Ґолден лав», «Випуск’97», «Mia Donna» та іншими. Над сценарієм нового фільму Павло Остріков працював з 2011 року.

Стрічка створюється за підтримки Держкіно України. Виробник — компанія ForeFilms, співзасновники якої Володимир та Анна Яценко виступили продюсерами стрічки. У травні фрагмент фільму презентували у програмі Ukrainian Films Now в межах Каннського кіноринку Marché du Film, де стрічка отримала нагороду First Cut Lab Award.

Фільм «Ти — космос» розповідає про космічного далекобійника Андрія, який після вибуху Землі залишається єдиною живою людиною. Так буде доти, доки на зв’язок із героєм не вийде француженка Катрін. Попри величезну відстань, Андрій летить побачитись із нею — назустріч останньому у світі коханню.

Загалом у презентації OIFF WIP Selection у Карлових Варах візьмуть участь 8 проєктів, які знаходяться на завершальній стадії зйомок або постпродакшн, вироблені в Україні або в копродукції з Україною. Найкращий проєкт за підсумками презентацій отримає приз від Barrandov Studio у розмірі 10 000 євро.

Секція Works in Progress Одеського міжнародного кінофестивалю відбудеться в межах KVIFF’s Industry Days, які пройдуть 3–6 липня.

 

Міжнародний кінофестиваль у Карлових Варах — найбільший кінофестиваль у Чеській Республіці та один з найпрестижніших фестивалів у Центральній та Східній Європі. Це один із найстаріших кінофестивалів класу «А».

Секція Film Industry Office ОМКФ — платформа для професійної комунікації, підтримки та розвитку українських кінопроєктів та кіноіндустрії в цілому, а також для презентації української кіноіндустрії міжнародному співтовариству. Щорічно проходить у межах Одеського міжнародного кінофестивалю.

 

Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter