МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

Створили подкаст про українську ідентичність «Своя Сорочка»

Його запустила Громадська організація «Центр політичних студій та аналітики Ейдос»

У чотирьох його епізодах ведучі Ольга Будник, Ірина Колотило та Віктор Артеменко спілкуються із тими, хто своєю діяльністю долучений до формування української ідентичності.

Розмови про українську ідентичність, її прояви в державному та бізнес секторах, інноваціях, безпековій та інших сферах суспільного життя — ось про що подкаст «Своя Сорочка».

Кожна розмова — наче приміряння сорочки, яка за своїми параметрами дозволяє слухачеві зрозуміти, наскільки вона «своя», розширити власні уявлення про сучасну українську ідентичність і сформувати персональні «лекала».

Із мейкером Юрієм Власюком, який популяризує україну у світі, на подкасті вели розмову про те, як мейкери зараз чинять опір війні. 

З очільницею програми Teach For Ukraine Оксаною Матіяш говорили про зміни в освіті та те, чому випускники вишів хочуть їхати навчати дітей у маленькі громади.

Бесідували про український Крим — що він втратив з анексією та що втратили ми зі сходознавцем Романом Назаренком

А в четвертому випуску — Володимир Шейко, директор Українського Інституту, який популяризує Україну, нашу культуру і наше мистецтво закордоном на державному рівні.

Розмови доступні на усіх подкаст-платформа.

Текстові версії доступні на сайті «Ейдос». 

Проєкт реалізується Центром «Ейдос» за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні.

Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter