МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

Тиктор медіа збирає кошти на розвиток — долучайтесь

Тиктор медіа запустило збір коштів на краудфандинговій платформі Big Idea. Наша мета — зібрати щонайменше 150 тис. грн за 30 днів. 

За два місяці роботи на Тиктор медіа вийшли близько 70 публікацій. Окрім новин культурної сфери, книжкових оглядів та інтерв’ю, ми підготували разом з авторами репортажі з літературно-мистецьких фестивалів, ексклюзивні інтерактивні матеріали-мандрівки та реалізували спецпроєкт.

Більше про ідею медіа та наші плани, дивіться у програмі Романа Коляди Сьогодні вдень:  

У разі успіху кампанії зі збору коштів на сайті буде створена інтерактивна мапа України, яка міститиме кілька категорій — мистецькі фестивалі, музеї, видавництва, книгарні, письменники, ілюстратори та інші. Назви не тільки відображатимуться на карті за місцем розташування, проживання чи створення, кожен з об’єктів також міститиме коротку довідку.

Також плануємо створювати більше інтерактивних тематичних екскурсій, популяризуючи в такий спосіб як локації, так і культурні продукти, пов’язані з ними.

Серед лотів на сторінці кампанії ви знайдете книжки з автографами, лекції та консультації, каву з відомими письменниками і журналістами, а також ексклюзивні тематичні екскурсії в різних містах України: Києві, Ужгороді, Чернівцях, Тернополі, Івано-Франківську. Поки триватиме збір коштів, список подарунків доповнюватиметься, але не повторюватиметься. 

Віримо, що з вашою допомогою нам усе вдасться.

 

Натхненно —

співзасновниці Тиктор медіа

Мар’яна Хемій та Ірина Стахурська

Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter