МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

Літературний 2022-й: побажання від письменників із календаря Literature illustrated

У переддень Нового року зібрали для вас побажання на 2022-й від українських письменників і письменниць, які знялися для календаря Literature illustrated.

Уже вдруге Літературна агенція Ovo реалізовує проєкт Literature illustrated — випускає друком літературний календар, героями якого стають сучасні українські автори. Його метою є промоція читання та підняття рівня обізнаності про письменників і письменниць, які творять сучасну українську літературу. 

Герої календаря–2022 побажали читачам Тиктор медіа на прийдешній рік чимало хорошого. Від себе додамо — нехай обов’язково збувається!


Юрій Андрухович:

Крім традиційних на Новий рік побажань здоров’я, достатку і любові, додам ще одне, суто письменницьке: зустрітися в новому році з книгою, яка в найкращому сенсі перемінить ваше життя і сповнить його новими змістами.

 

 

Тетяна Белімова:

Дорогі читачі, бажаю в новому році відкрити нові художні обрії й бути безумовно щасливими і коханими! Дякую за те, що обираєте сучасну українську літературу!

 

 

Тамара Горіха Зерня:

Бажаю нових пригод у книжках і в житті, бажаю солі на губах, вітру у волоссі, бажаю сил і натхнення кожен новий день зустрічати з гідністю.

 

 

Марк Лівін:

Бажаю читачам наступного року щиро хотіти усе, що вони мають.

 

 

Ганна Городецька:

Бажаю гармонії, сміливості відкривати нове, глибокого спілкування і прозорих хвилин внутрішньої тиші, щоб чути себе.

 

 

Павло Матюша:

Щиро вітаю читачок і читачів Тиктор медіа з Новим роком! Важливо мати надійного партнера у всьому — тому зичу процвітання Тиктор медіа, бо саме цей ресурс є надійним партнером в різноманітному і прекрасному книжковому світі. А нам, читачам — побільше здоров’я, доброго зору і цікавенних книг та рецензій! Шануймося.

 

Для літературного календаря на 2022 рік знялися: Юрій Андрухович, Тетяна Белімова, Тамара Горіха Зерня, Ганна Городецька, Сергій Демчук, Оксана Забужко, Марк Лівін, Валерій Маркус (Ананьєв), Марія Матіос, Павло Матюша, Василь Мулік, Теа Саніна.

Фотографиня проєкту – Марися М’яновська.

Авторський прибуток із продажу Literature illustrated спрямовується на закупівлю книжок для бібліотек та лікарень України. Придбати календар можна на сайті Літературної агенції Ovo.

 

Читайте також: Книжки під ялинку: що читати і дарувати дітям напередодні Різдва
Якби класики шукали роботу: редакторське резюме
Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter