МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

У Києві та онлайн відбудеться концерт для Міська Барбари

17 лютого о 19:00 в Будинку звукозапису Українського радіо пройде концерт пам'яті українського музиканта й актора Міська Барбари. 15 відомих українських гуртів та виконавців заспівають кавери на пісні Міська Барбари й гурту «Мертвий Півень», співзасновником і вокалістом якого був Барбара.

Концерт організовано за ініціативи Світлани Олешко у партнерстві з Українським радіо, інформаційні партнери: Радіо Промінь, Радіо Культура та UA: КУЛЬТУРА. Ведучими заходу будуть Галина Бабій та Юрій Андрухович.

У концерті візьмуть участь Святослав Вакарчук, Тарас Чубай, «ТНМК», Каша Сальцова, «ТЕЛЬНЮК: Сестри», Мирослав Кувалдін, Юрко Єфремов, Галина Бреславець, Христина Соловій, «СонСови», Юрій Андрухович, «Bud’more», «Вій», «Мандри», Євген Константінич. Андрій Середа та Сергій Жадан читатимуть поезію. 

Вхід на концерт — за запрошеннями. 

 

Трансляція концерту відбудеться на фейсбук-сторінках Радіо Промінь, Радіо Культура, Накипіло, PEN Ukraine. Запис можна буде послухати в ефірі Радіо Промінь, Радіо Культура і подивитися в ефірі UA: КУЛЬТУРА навесні.

 

Режисерка Світлана Олешко:

Це мав би бути ювілейний концерт Міська, на якому він би мав бути у футболці з написом “Ще по 50”. Але буде концерт для Міська. Я дуже вдячна всім, хто допомагає мені цей концерт організовувати, хто буде на ньому виступати, і тим, хто буде це дивитися та слухати.

 

Юрій Андрухович:

Дуже хочеться, щоб Місько залишався з нами назавжди. І дуже хочеться, щоб не переставали звучати його пісні. Я впевнений, що так і буде — стільки чудових музикантів і поетів зголосилося до участі в концерті для Міська. Вірю в особливо трепетну і водночас драйвову атмосферу цієї події. Приходьте по незабутнє!

 

Акредитація журналістів: +38 (044) 239-60-40, daryna.anastasieva@gmail.com.

 

Будинок звукозапису Українського радіо — один із найбільших студійних звукозаписувальних майданчиків Європи. Концертно-студійний комплекс Українського радіо входить до складу Національної суспільної телерадіокомпанії України. Велика концертна студія Будинку звукозапису є репетиційною базою та головним концертним майданчиком для творчих колективів — радіоансамблів Українського радіо.

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. 

 

У колажі до головного зображення використана картина Марічки Рубан.

Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter