МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

Українською вперше видадуть працю із теорії психоаналізу Гельмута Томе та Горста Кехеле

На українській платформі краудпаблішингу Комубук стартував збір коштів на працю із теорії психоаналізу Гельмута Томе та Горста Кехеле «Психоаналітична терапія. Теорія і практика».

Праця Гельмута Томе і Горста Кехеле вже стала класикою психоаналітичної літератури. Це один з небагатьох серед різноманіття психоаналітичних текстів, які могли би претендувати на систематичний опис психо­аналітичної техніки, що постає з наукових досліджень і клінічних спостережень. Найбільшим досягненням цього підручника є вичерпний огляд і вдумливий аналіз всього корпусу психоаналітичної теорії. Фокусом цієї праці є фундаментальні поняття психоаналізу — вільні асоціації, перенесення, контрперенесення та опір, а також психоаналітична техніка — від первинного інтерв’ю до завершення лікування та її наукове підґрунтя. Книга рекомендована для всіх, хто через осмислення наукових підходів, шкіл і моделей хоче зрозуміти, що таке сучасний психоаналіз.

Гельмуд Томе - Психоаналітична Терапія

«Психоаналітична терапія. Теорія і практика» вперше виходить друком українською мовою.

 

Команда, що працює над створенням книжки:

  • переклад з англійської: Вікторія Слюсаренко, Сюзанна Накрийко, Марта Госовська і Оксана Маркіна,
  • наукова редакція: Роман Кечур, Олександр Мироненко, Михайло Пустовойт,
  • дизайн обкладинки: Марта Походжай,
  • проєкт реалізується видавництвом «Комубук» у співпраці з Громадською організацією «Український психотерапевтичний університет» та видавництвом «Літопис».
Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter