МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

Чорна п‘ятниця: книжкові й не тільки знижки (оновлюється)

У когось тиждень, у когось всього кілька днів діятимуть найкращі (майже) ціни року

Ми зібрали для вас добірку чорноп’ятничних книжкових знижок, яку оновлюватимемо, щойно з’являтиметься щось нове.

 

«Фабула»

Акція «Шалена п’ятниця» з до -75 % знижки на асортимент видавництва проходить із гаслом «Вдалий час, щоб стати щасливішим ще на кілька книжок!». Триває з 23 до 25 листопада.

 

«Нора-Друк»

Знижки до -50 % діятимуть на сайті видавництва з 25 до 27 листопада. Та, якщо книжка вже на знижці, не варто сподіватися на додаткові.

 

Bookraine

Знижки -40 % на все діють на сайті видавництва до 27 листопада. Зверніть увагу на роботи сучасних українських авторів та цікавинку Bookraine — австралійську серію.

 

«Наш Формат»

Видавництво й онлайн та офлайн книгарні матимуть сім чорних п’ятниць на тиждень, а це означає, що знижки до 50 % тут діють до 27 листопада. Вже традиційна таємна чорна книжка коштує 149 грн. Крім того, в офлайновій книгарні видавництва триває гаражний розпродаж книжок з недоліками, де знижки ще більші.

 

Видавництво «Видавництво»

«Видавництво» переважно не проводить акцій, окрім хіба передпродажів, тож варто скористатися. Вигідна пропозиція діє на вісім видань, серед яких і мальописи, і романи: «Серце плач», «Елі й Ґастон, том 2», «Діти повітряних тривог», «Моїми словами», «Батьківщина», «Весна у Чорнобилі», «Пташеня», «Чужий-3».

 

Arthuss

Видавництво, яке здебільшого спеціалізується на естетичних книжках про мистецтво та митців, моду, дизайн, фотографію, а також професійній літературі для дизайнерів, ілюстраторів та фотографів, упродовж тижня пропонує -30 % на все. Акція триває до 28 листопада.

 

«Комубук»

Перша українська платформа краудпаблішингу упродовж 21–28 листопада пропонує -30 % на всі видання. Від трьох книжок — доставка безкоштовна. І не забудьте зазирнути до вкладки з проєктами, щоб підтримати видання книжок на етапі підготовки і зробити подарунок собі у майбутньому.

 

«Видавництво 21»

Знижка 35 % на книжки українських письменників від трьох видавництв: «Чорні вівці», «Meridian Czernowitz» та «Видавництво 21» діятиме в інтернет-крамниці до 29 листопада. Бонус — безкоштовна доставка замовлень від 500 грн.

 

Читайте також Павло Дерев’янко: «Хочемо ми цього чи ні, та людство потребує символів»

 

«КМ-Букс»

До -70 % на всі книжки пропонує видавництво «КМ-Букс» упродовж 21–27 листопада. Знижка на передзамовлення, до слова, не змінилася.

 

Видавництво «РМ»

Книжки для дорослих та дітей, нонфікшн та комікси — на всі видання «РМ» діє знижка -20 % за умови замовлення на 1000 грн і більше. Акція триває до 30 листопада включно.

 

«Лабораторія»

«Книжкова п’ятниця» з акцією 1+1=3 на книжки видавництва діятиме з 25 до 27 листопада включно. Купуючи три книжки, ви платите за дві, отримуючи найдешевшу безкоштовно. Акція не діятиме на комплекти та видання, що готуються до друку.

 

Навчальна книга «Богдан»

На сайті видавництва триває «Чорний тиждень» з 21 до 27 листопада. На книжки (не на всі, тому будьте уважні) діють знижки до 50 % та безкоштовна доставка до поштоматів «Нової пошти». Зверніть особливу увагу на фантастику та книжки до зимових свят, які навіть винесли в окрему категорію.

 

«Апріорі»

Знижки до -70 % на сайті видавництва, яке спеціалізується на найрізномантнішій літературі — від художньої до вузькоспеціалізованої, зокрема довідкової, етнографічної та мистецької, діють упродовж тижня — з 21 до 27 листопада.

 

«Видавництво Анетти Антоненко»

Акції чорної п’ятниці у видавництві діють з 21 до 30 листопада та розподілені за трьома групами. -20 % знижки для замовлень до 500 грн, 30 % — від 501 до 1000 грн та -40 % від 1001 грн.

 

«Дім Химер»

Департамент видавничих котів повідомляє, що химерні знижки діють з 22 до 27 листопада на все – тобто не тільки на книжки, а й на мерч, серед якого футболки, торби, листівки та шеврони. Видавництво не зазначає, скільки саме відсотків дискаунту ви отримаєте, але знижки відчутні. 

 

«Фоліо»

Знижки 30% діють на асортимент видавництва з 22 листопада до 1 грудня. Безкоштовна доставка для замовлень від 499 грн. 

 

«Ранок»

Знижки на дорослу та дитячу літературу до 70% на сайті видавництва. Зверніть увагу на чималу категорію з різдвяними історіями.

 

MAL’OPUS

Знижка на комікси та артбуки до 70% на сайті видавництва до 25 листопада. Крім того, 50% з прибутку перекажуть до фонду «Повернись живим» на ту саму таємничу чорну коробку для знищення ворога.

 

Molfar Comics

Із 22 по 27 листопада на сайті видавництва діятимуть знижки від 15% до 50% на комікси та манґу.

 

Lantsuta Publishing

Видавництво мальописів дарує знижки 15-30% на все. Акційні пропозиції діють із 23 до 29 листопада.

 

Fireclaw Ukraine

Окремі коміксові тайтли зі знижкою до 30 листопада. Шукайте в рубриці «зі знижкою».

 

Nasha Idea

Тиждень знижок на окремі тайтли до -60% на сайті видавництва триває до 4 грудня. Пропозиція діє і на дитячі книжки й комікси, і на історії для дорослих.

 

«Смолоскип»

Знижка -30% діятиме на сайті та у книгарні на Межигірській упродовж 25 листопада на всі, книжки, окрім видань: Микола Хвильовий «Повне зібрання творів у 5 тт.»; Леся Українка «Повне зібрання творів у 14 томах». 

 

Видавничий дім Артбукс

До -50% знижки на все: книжки для дітей і дорослих, енциклопедії, мерч і навіть подарункові сертифікати. Діє акція до 28 листопада.

 

«Залізний тато»

Знижки до -50% на асортимент видавництва «літератури прямої дії» тривають увесь робочий тиждень з 21 до 25 листопада.

 

«Книголав»

Знижки -50% діятимуть на всі паперові книжки видавництва у наявності упродовж однієї доби – тільки 25 листопада, тому варто встановити нагадування.

 

Discursus

Знижки до -40% діють на сайті видавництва з 21 до 27 листопада. В асортименті: дитячі бестселери, воркбуки, гуцульський фікшн, нонфікшн і не тільки.

 

Vivat

Видавництво пропонує до -50 знижки на книжки, які вже вийшли друком, і -25% на передзамовлення (кнопка “Очікуємо з друку) з 25 до 28 листопада. Також можна буде скористатися безкоштовною доставкою для замовлень від 250 грн. 

 

«Видавництво Старого Лева»

-50% на 50 книжок діють з 24 до 27 листопада. Однак, зверніть увагу, що, щоб побачити знижки потрібно спочатку залогінитися (або й зареєструватися) у Спільноті Старого Лева. 

 

«Видавництво Жупанського»

Знижки від 15 до 50% діятимуть на сайті видавництва з 25 до 27 листопада (включно). Частину виручених коштів скерують на допомогу друзям-воїнам на Сході. Також на сайті є гаражний розпродаж книжок з дефектами, там теж можна знайти чимало перлин.

 

«Віхола»

Знижки до -50 на сайті видавництва, яке спеціалізується на нонфікшні сучасних українських авторів і нещодавно взялося за художню літературу, діють не тільки на паперові книжки, а й на електронні та аудіо. Акція триває з 23 до 25 листопада.

 

ВЦ «Академія» 

Видавництво спеціалізується на літературі для школярів та студентів. Є тут і навчальні тексти, і художні. Знижки на книжки тут діють з 22 до 25 листопада і залежать від кількості замовленого: від 5% знижки на одну книжку і до 25%, якщо у замовленні п’ять.

 

Bookopt 

Популярний сервіс спільних книжкових покупок (де на велике замовлення можна отримати добрячу знижку постійно) теж влаштовує Чорну п’ятницю. Знижки до -40% діють з 25 до 27 листопада. Крім того, у крамниці є кілька акційних пропозицій на книжки окремих видавництв, а також тематичні шопери, свічки та інший мерч. 

 

Видавництво «Човен»

Видавництво репортажної літератури дарує 40% знижки на свій асортимент до 27 листопада.

 

Видавництво «Вавилонська бібліотека»

Знижки на паперові та електронні книжки видавництва -15% упродовж 25 листопада.

 

Видавництво «Пропала грамота»

-20% на всі книжки видавництва, навіть на найгарячіші новинки до 27 листопада.

 

Видавництво «А-ба-ба-га-ла-ма-га»

Знижки від 20 до 25% на все діють на сайті видавництва до 28 листопада.

 

Видавництво «Блим-Блим»

Читання для кайфування і -30% на книжки у період чорної п’ятниці — з 23 до 27 листопада.

 

Видавництво Smaki

40% знижки на книжки для дорослого та дитячого читання, для натхнення та розуміння себе.

 

Yakaboo

Знижки на Yakaboo тривають упродовж тижня — до 28 листопада. Обіцяють знижку до 70 % на паперові, електронні та аудіокнижки. Серед бонусів: розіграш подарунків, безкоштовна доставка. Цьогорічна цікавинка, вже перевірена іншими книгарнями, — таємна книжка видавництва Yakaboo Publishing за 99 грн.

 

Книгарня «Є»

Книгарня пропонує знижки до -80 %. Також знижку або бонус можна отримати з допомогою «Колеса фортуни», яке згенерує для вас унікальний промокод. Також книгарня подарує 50 000 грн на книжки (тільки не думайте, що це комусь одному), розігравши 100 сертифікатів на 500 грн. Тривалість акції — до 27 листопада.

 

Освітня «Чорна п’ятниця»

 

Відеобібліотека Projector

Традиційно у період чорної п’ятниці ініціатива надає знижку на доступ до відеобібліотеки. Цьогоріч пропонують придбати річну підписку не за знижкою, а за донат — відразу на два благодійні фонди. З кожної покупки передадуть 50% на освітній жіночий фонд Projector Foundation та 50% — на «Повернись живим».

 

«Культурний проект»

Лише 25 листопада усі курси Культурного Проекту можна придбати зі знижкою 50%. Десятки курсів по культуру, філософію, історію, літературу з лекціями та дискусіями з однодумцями й експертами.

 

Читайте також Культурний фронт зі зброєю: воїни видавництва «Наш Формат»

 

Зображення: Bona Fide Bookworm

Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter