МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

«Бабуся та рак»: триває кампанія зі збору коштів на дитячу книжку

Говорити з дітьми про хвороби — незручно: то бракує потрібних слів, то боїшся сказати щось зайве. Книжкова блогерка Марія Правда й ілюстраторка Ганна Сурган створили книжку «Бабуся та рак», яка допоможе дорослим комунікувати з дітьми про цю хворобу.

Книжка показує боротьбу дорослої людини з хворобою через сприйняття дитини. У ній немає похмурих лікарів, непривітних лікарень, складних наукових термінів чи деталей лікування. Натомість є бабуся, до якої «вчепився рак», й онука, яка понад усе прагне відчепити його від рідної людини.

Наразі триває кампанія зі збору коштів на видання книжки, вже зібрана половина з потрібної суми. Ви можете підтримати її фінансово й отримати подарунки (стікери з ілюстраціями чи книжку з автографом) і навіть потрапити до списку меценатів, які будуть зазначені у книжці.

Команда, що працює над створенням книжки:

  • авторка Марія Правда (Марія Зброй) — журналістка, книжкова блогерка, комунікаторка культурних проєктів. У своїх текстах акцентує на важливих соціальних темах. Марія переконана, що з дітьми потрібно бути чесними і не боятися говорити про важливе,
  • ілюстраторка Ганна Сурган співпрацює з «Видавництвом Старого Лева», видавничо-освітнім проєктом «Портал», а також видавцями в Чехії, Британії та Італії. В ілюстрації завжди прагне передати атмосферу книжки, яка сприятиме цілковитому зануренню читача у світ, створений письменником,
  • видавництво «Чорні вівці», що спеціалізується на артбуках, білінгвальній та перекладній літературі для дітей. Серед авторів «Чорних овець» представники більше ніж 10 країн світу: Австрії, США, Литви, Японії, Великобританії, Польщі, Німеччини, України та ін.

 

Ілюстрація: Ганна Сурган

Рубрика: Новини, Поличка
Facebook
Telegram
Twitter