МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

28 BookForum оголосив програму

15-19 вересня у Львові відбудеться 28 BookForum. Фестиваль триватиме у гібридному форматі: онлайн та офлайн. Програма фестивалю налічує 120 подій, 250 учасників, зокрема 25 іноземних авторів з 21 країни світу.

Фокусна тема фестивалю — «Гра в дорослішання: як ми зростаємо незалежними», куратор — український перекладач та літературознавець Юрко Прохасько.

Почесною гостею українського літературного фестивалю стане Нобелівська лауреатка, володарка премій «Ніке» Ольга Токарчук.

Ще одним почесним гостем стане володар Нагороди за найкращий сценарій на 58-му Каннському кінофестивалі Ґільєрмо Арр’яга. Фільми за його сценаріями здобули премію BAFTA та номіновані на «Оскар». Ґільєрмо Арр’яга представлятиме сучасних авторів Південноамериканської літератури.

Спеціальними гостями 28-го Львівського міжнародного BookForum будуть 93-річна письменниця, психотерапевтка, що пережила Голокост, Едіт Еґер, іспанська письменниця та художниця Ірен Сола.

15 вересня у Музеї історії релігії відкриється виставка «(Не)забутий Іван Тиктор: до 125-річчя від дня народження видавця».

Події 28 BookForum відбуватимуться на площі Ринок, у Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса, Музеї етнографії та художнього промислу Інституту Народознавства НАН України та у Радіогаражі.

У 2020 році фестиваль пройшов онлайн, записи зустрічей можна переглянути на сайті форуму. Цьогоріч він відбудеться в гібридному форматі: офлайн та онлайн, тож зможуть приєднатися усі охочі.

Рубрика: Новини
Facebook
Telegram
Twitter