МЕДІА

0

КНИЖКИ • ЛЮДИ • МІСТА

Дивитися фільми онлайн: безкоштовно, за підписку чи з квитком

У деяких містах України традиційні кінотеатри вже відновили роботу, однак доступ до них мають далеко не всі, тож ми зібрали ресурси, на яких можна дивитися кіно легально безкоштовно чи за плату

Фільми, які тільки-но вийшли прем’єрою, або ж ті, що вже покрасувалися у променях любові шанувальників, онлайн-кінотеатри пропонують і ті, й інші.

MEGOGO

Медіасервіс MEGOGO має кілька варіантів підписок, які передбачають різний доступ до контенту новинних та розважальних програм телеканалів, футбольних матчів і спортивних змагань, серіалів та фільмів, мультиків. 

Є тут і чимала бібліотека кіно: деякі з фільмів доступні за підпискою, деякі за окрему плату, є й безкоштовні. Серед останніх українські «Чорний ворон» за мотивами роману Василя Шкляра, історичні «Іван Сила», «Заборонений» і «Той, хто пройшов крізь вогонь».

SweetTV

Сервіс SweetTV теж пропонує підписки, у які входить перегляд телебачення, спортивних подій, фільмів, серіалів, анімації.

Деякі стрічки доступні до перегляду тільки за окрему плату. Серед українських фільмів за підпискою можна знайти «Мої думки тихі», «Дике поле», «Політ золотої мушки».

Takflix

Онлайн-кінотеатр Takflix найбільша збірка тільки українського кіно повного та короткого метра. Сервіс має зручні фільтри, які охоплюють різноманітну тематику. Зокрема, чимала добірка фільмів про Маріуполь.

Takflix переважно пропонує фільми за плату, однак у розділі «Безкоштовно» також є чимало цікавого. Серед повнометражних — «МІФ», «Добровольці Божої чоти», «Какофонія Донбасу».

OLL.TV

На сервісі OLL.TV два варіанти підписки, за якими доступний контент багатьох каналів, а також чимала бібліотека фільмів, серіалів (зокрема хіти HBO) та мультфільмів. Крім того, низку повнометражних стрічок можна переглянути за окремою покупкою. За підпискою можна подивитися низку українських фільмів, серед яких «Сторожова застава», «Плем’я», «Гніздо горлиці».

Netflix

Популярний стрімінговий сервіс Netflix (який, до речі, повністю припинив роботу у російській федерації) працює тільки за підпискою та пропонує велику бібліотеку серіалів і фільмів різноманітної тематики. Нещодавно там відбулась прем’єра кримінальної драми Олега Сенцова «Носоріг» (в український прокат стрічка вийшла за тиждень до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну). 

Також на Netflix демонстрували документальний фільм «Домашні ігри» Аліси Коваленко і серіал «Слуга народу», який одразу став рейтинговим через неабиякий інтерес світової громадськості до українського Президента.

«Титр»

Команда KyivMusicFilm організувала онлайн-кінотеатр «Титр», який спеціалізується на фільмах про культуру та незалежному кіно. Для перегляду потрібно придбати квиток, який дозволить повертатись до фільму скільки завгодно.

Зараз у бібліотеці кінотеатру чотири десятки стрічок, серед яких «Вів’єн Вествуд: панк, ікона, активістка», «Жан-Поль Ґотьє: Freak&Chic», «Бенксі: мистецтво поза законом», «Гітлер проти Пікассо», «Гоген на Таїті. У пошуках втраченого Раю».

Читайте також текстовий серіал «Тиктор: ім’я, що стало брендом»

 

Зображення на головній: Дарія Луцишина

Рубрика: Добірка
Facebook
Telegram
Twitter